Magyar Kárszakértők Országos Egyesülete 1148. Bp. Kerepesi út 76. B.lph.VI.em/5.   levelezési cím: 1583 Budapest 148.Pf.:18 

Magyar Kárszakértők

Látogatóink száma

Oldalainkat 3 vendég böngészi

Az elmúl években  számtalan alkalommal nyújtottunk segítséget kármentéshez, adtunk hasznos érdemi tanácsot személyesen, telefonon és interneten keresztül díjmentesen az arra rászorulóknak...

 

Megkeresések érkeztek kétségbeesett magánszemélyektől, akiket éppen akkor ért friss káresemény, de olyanoktól is, akiknek már évek óta húzódik egy-egy ügye a biztosítóknál, és patthelyzet alakult ki. Ugyanakkor biztosítók is megkerestek már minket azzal, hogy a kárrendezésüket hozzánk helyezzék ki, hiszen szakértőink munkáit már évek óta ismerik, csak az egyesületi szervezettség újdonság számukra.

Az ügyeink között egyszerű költöztetési ingóságkár is szerepelt, de bonyolult, komplex kárügyeket (többszereplős személyi sérüléses autóbalesetek) is megoldottunk már, és fel vagyunk készülve komolyabb tömegszerencsétlenségek, különféle nagy és komplex ipari, környezeti és katasztrófakárok kezelésére is.

A kártérítési ügyek rendezésében a permegelőző békéltetői-közvetítői (mediátori) eljárást gyakoroljuk, és nagyon szeretnénk, ha ez Magyarországon is mielőbb meghonosodna a kárrendezés területén. Az eredményes mediátori közreműködéssel a bírósági eljárások száma is csökkenne, a káresemény bekövetkezte és a kártérítés megfizetése közt eltelt idő lerövidülhetne.

Kérdése van?

Hívjon bennünket nappal, munkaidőben az +3630 9319 924-es telefonszámon
Kollégánk lényegre törő válaszokat ad Önnek a szolgáltatásainkkal kapcsolatos kérdésekre