Magyar Kárszakértők Országos Egyesülete 1148. Bp. Kerepesi út 76. B.lph.VI.em/5.   levelezési cím: 1583 Budapest 148.Pf.:18 

Magyar Kárszakértők

Látogatóink száma

Oldalainkat 2 vendég böngészi

Magyar Kárszakértők Országos Egyesülete

A Magyar Kárszakértők Országos  Egyesülete (MAKÁR),  Magyarországon  jelenleg  egyedülálló kezdeményezés, céljainkat, módszereinket és fejlődési irányunkat tekintve.

2005 áprilisában alakultunk 12 kiváló - szakterületükben is különböző és egymást kiegészítő - szakember összefogásának eredményeként. Alapító tagjaink között mind biztosítási szakjogászok, ügyvédek, mind pedig gépjármű, vagyon, szállítmány, fuvarozási, felelősségi és mezőgazdasági károk szakértői is megtalálhatóak.

A MAKÁR teljesen független, szakmai alapon létrejött társadalmi (nonprofit) szervezet. Közhasznú minősítéssel rendelkezünk.

Tagjaink érdekvédelmén felül céljaink között szerepel:
- a magyarországi kárszakértői munka minőségének emelése,
-a korrekt kárrendezés,
-és nem utolsó sorban a kártérítés időtartama  lerövidítése.

Munkatársainknak sokéves tapasztalata van a vállalkozások (cégek) és különféle intézmények kárkezelésében. Az éles versenyhelyzetben, a szorító gazdasági feltételek és a hatékony működés követelménye idején ma már nem csak az üzleti vállalkozásoknak, de mindenkinek többre van szüksége, mint egy olyan szakértőre, akinek „csupán” technikai tudása van.

Olyan konzultánsokra, illetve esetenként egy egész szakértői csapat együttműködésére van igény, aki a teljes folyamattal tisztában van, tagjai minden tekintetben rendelkeznek ezzel a kollektív szaktudással, széles rálátással és tapasztalattal.

Kérdése van?

Hívjon bennünket nappal, munkaidőben az +3630 9319 924-es telefonszámon
Kollégánk lényegre törő válaszokat ad Önnek a szolgáltatásainkkal kapcsolatos kérdésekre